Opnieuw een Kobelco SK10SR-2E voor Rijksen

Agrarisch Loonbedrijf, Kraanverhuur en Handelsonderneming C.H. Rijksen uit Rhenen heeft, via Kemp Groep, de populaire Kobelco SK10SR-2E minigraver in ontvangst genomen. Dit is niet de eerste trouwens! Deze Kobelco minigraver is door Kemp Groep afgeleverd met een hydraulische snelwissel en extra bakken.

De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de Kobelco SK10SR-2E.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Rijksen

Agrarisch Loonbedrijf, Kraanverhuur en Handelsonderneming C.H. Rijksen uit Rhenen is een veelzijdige onderneming. Naast het traditionele loonwerk verhuurt Rijksen ook machines voor de meest uiteenlopende klussen.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.