Kobelco SK10SR-2E voor Provincia Tuinen

Provincia Tuinen uit Groot-Ammers, heeft via de Kemp Groep, een nieuwe Kobelco SK10SR-2E minigraver in ontvangst genomen. Deze minigraver is o.a. uitgerust met hydraulische snelwissel, extra LED-verlichting en rotatiefunctie. Wij wensen Provincia Tuinen veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de Kobelco SK10SR-2E.

De minigraver van Provincia Tuinen is in de werkplaats van de Kemp Groep opgebouwd met hydraulische snelwissel met lasthaak, extra LED-verlichting op de giek en rotatiefunctie via het giekzwenkpedaal. Daarnaast is de Kobelco SK10SR-2E ook afgeleverd met complete bakkenset.

Over Provincia Tuinen

Provincia Tuinen uit Groot-Ammers is gespecialiseerd in verschillende soorten tuinaanleg en tuinonderhoud zoals grondwerkzaamheden, sierbestrating, beplantingen, vijvers en veel meer. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.provincia.nl/index.html

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langs komen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.