Kobelco SK10SR-2E voor Pieter van Ledden Tuinverzorging

Pieter van Ledden Tuinverzorging uit Ochten heeft, via Kemp Groep, een Kobelco SK10SR-2E minigraver in ontvangst genomen. De compacte afmetingen, uitschuifbare onderwagen en uitstekende stabiliteit maken de Kobelco SK10SR-2E de perfecte minigraver voor hoveniers. Wij wensen Pieter veel veilige en plezierige draaiuren met de Kobelco!

De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 – 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de Kobelco SK10SR-2E.

Kemp Groep heeft de Kobelco SK10SR-2E voorzien van een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak en afgeleverd met een brede bak, een banaanbak en een boomwortelmes.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Pieter van Ledden Tuinverzorging
Pieter van Ledden Tuinverzorging uit Ochten heeft bijna vijftien jaar ervaring in het aanleggen en onderhouden van tuinen en bestrating. Heeft u plannen om de tuin te vernieuwen of denkt u erover het onderhoud uit handen te geven? Pieter denkt graag met u mee! Bel 0488-480538 voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.