Kobelco SK10SR-2E voor De Jong Tuinen

De Jong Tuinen uit Sliedrecht heeft onlangs, via Kemp Groep, een Kobelco SK10SR-2E minigraafmachine in ontvangst genomen. De Kobelco vervangt een New Holland E9S. Wij wensen De Jong Tuinen veel werkplezier met de nieuwe Kobelco minigraafmachine!

De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de Kobelco SK10SR-2E.

Deze Kobelco SK10SR-2E machine is uitgerust met een hydraulische snelwissel incl. lasthaak en een veiligheidsbeugel. Daarnaast is de minigraver afgeleverd met een bakkenset en een puinriek.

Over De Jong Tuinen

De Jong Tuinen staat bekend om zijn de betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht voor uw wensen in uw buitenruimte. Zij zien een tuin als een verlengstuk van een woning, een extra onderdeel van uw leefomgeving. Daarom streven zij ernaar om van elke tuin een droomtuin te maken. Kijk op www.dejongtuinen.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langs komen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.