Kobelco SK10SR-2E voor De Bruijn

De Bruijn uit Lopik  heeft onlangs, via Kemp Groep, een Kobelco SK10SR-2E minigraafmachine in ontvangst genomen. Wij wensen De Bruijn ook met deze kleine Kobelco veel werkplezier!

De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de Kobelco SK10SR-2E.

Deze Kobelco SK10SR-2E is uitgerust met een hydraulische snelwissel incl. lasthaak en is geleverd met een puinriek en extra bakken. Daarnaast is de Kobelco door de reclameafdeling van Kemp Groep voorzien van belettering.

Over De Bruijn

De Bruijn uit Lopik opereert al 40 jaar als loon- en verhuurbedrijf door heel Nederland. U kunt voor verschillende werkzaamheden bij De Bruijn terecht. Zij zijn inzetbaar in de landbouw, bij grondwerk en grond-, weg- en waterbouw maar is toch vooral dé specialist op het gebied van loon- en constructiewerk. Kijk op www.debruijnlopik.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langs komen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.