Kobelco SK10SR-2E voor Bijl

Willem Bijl straat- en grondwerk uit Waddinxveen heeft onlangs, via Kemp Groep, een Kobelco SK10SR-2E minigraafmachine in ontvangst genomen. Wij wensen Willem Bijl veel werkplezier met de nieuwe Kobelco minigraver!

De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de Kobelco SK10SR-2E.

Deze Kobelco SK10SR-2E machine is uitgerust met een mechanische snelwissel incl. lasthaak. Daarnaast is de minigraver afgeleverd met een banaanbak, graafbak, brede bak en een miniatuur van een SK210.

Over Willem Bijl straat- en grondwerk

Willem Bijl is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van alle denkbare soorten en maten bestratingsmaterialen en tuinmateriaal. Waar u bij Bijl ook voor terecht kunt is het uitvoeren van grondwerkzaamheden en het plaatsen van vlonders, schuttingen en damwand. Daarnaast maken zij ontwerpen voor tuinen en advies geven over het beplanten ervan, ook kunnen zij uw tuin onderhouden. Kijk op www.willembijlstraatengrondwerk.nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langs komen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.