Kobelco minigraver voor Loonbedrijf T. Kers

Loonbedrijf T. Kers kiest opnieuw voor de bewezen kwaliteit van de Kobelco minigraver. Het loonbedrijf uit Lopik was namelijk al in het bezit van een SK17SR-3E en een SK28SR-6E minigraver en heeft recentelijk een nieuwe Kobelco SK10SR-2E in gebruik genomen via Kemp Groep. Om deze minigraafmachine nog efficiënter in te kunnen zetten is de SK10SR-2E uitgerust met hydraulische snelwissel en afgeleverd met brede bak.

De populaireKobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de Kobelco SK10SR-2E.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Loonbedrijf T. Kers

Loonbedrijf T. Kers uit Lopik is gespecialiseerd in graafwerkzaamheden. De dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het graven van sleuven ten behoeven van waterleidingen en kabels.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, bel 030-666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.