KATO 19VXT voor Smit & Alles

Landbouwmechanisatiebedrijf Smit & Alles heeft, via de Kemp Groep, een KATO 19VXT minigraver in ontvangst genomen. Deze KATO 19VXT, met een lepelsteel van 1.200mm en extra contragewicht, is door Kemp voorzien van een hydraulische snelwissel en afgeleverd met extra bakken.

De KATO 19VXT weegt 1.900 kg en heeft een vermogen van 14,3 pk. De standaard uitschuifbare onderwagen (980 – 1.300 mm) geeft de machine veel stabiliteit. Daarnaast is de 19VXT door het overzichtelijke bedieningspaneel eenvoudig te bedienen en door de volledig te openen motorkap is de motor voor een dagelijkse inspectie prima toegankelijk.

Over Smit & Alles
Landbouwmechanisatiebedrijf Smit & Alles is sinds 1992 gevestigd in Assendelft. De eigenaar heeft meer dan 40 jaar ervaring in de branche. In 2016 is er een nieuwe bedrijfshal geplaatst wat ervoor heeft gezorgd dat ook groot werkmateriaal binnen gerepareerd kan worden. In 2014 is samen met drie collega Claasdealers, Combi West Mechanisatie opgericht. In dit samenwerkingsverband kan gebruik worden gemaakt van demomachines, kennis en onderdelen. Kijk op smitenalles.nl voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.