JdB groep blijft trouw aan Kobelco!

Het machinepark van JdB groep uit Hoofddorp bestaat al voor een groot deel uit Kobelco rupsgraafmachines. En dit is de eerste levering van weer zes nieuwe machines die de komende periode zullen worden uitgeleverd. Door de verlengde giek van deze Kobelco SK210LC-11 heeft de machine een werkbereik van circa 12,5 meter. Kemp Groep wenst JdB groep weer net zoveel werkplezier met deze nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK210LC uit de nieuwe 11 generatie biedt ongekende prestaties, grote efficiëntie en hoge productiviteit door veel vermogen en snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen. De 4-cilinder motor van 124 kW levert het benodigde vermogen voor de prestaties. De bakkracht bedraagt maar liefst 157 kN. Ondanks deze kenmerken is de SK210LC-11 één van de meest efficiënte graafmachines in zijn klasse en voldoet uiteraard aan de strengste Stage V milieueisen. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft en zal veel machinisten overtuigen.

De Kemp Groep heeft de Kobelco SK210LC-11 onder andere afgeleverd met een hydraulische snelwissel, dom onder de monoboom, extra verzwaard ballastblok, Fresh Filter overdruk, automatisch smeersysteem, startonderbreker, treeplanken, extra werkverlichting rondom en een gereedschapskist op de onderwagen. Daarnaast is de machine afgeleverd in de opvallende bedrijfskleuren van JDB.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over JdB groep
JdB groep is een familiebedrijf die zich de afgelopen 75 jaar heeft ontwikkeld als allround partner voor grond-, weg en waterbouw. Door middel van een slimme aanpak én uitvoering gaan wij de samenwerking aan met onze klanten en streven hierbij naar kwaliteit. Samen met onze partners zetten wij onze grond- en bouwexpertise om in de basis onder ambitieuze (bodemgerelateerde) projecten. Kortom, JdB is dé basis voor bouwprojecten. Kijk op www.jdbgroep.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.