Hybride Kobelco SK210HLC-10 voor De Kuiper

De Kuiper Groep uit Noordeloos heeft, via de Kemp Groep, een Kobelco SK210HLC-10 hybride rupsgraafmachine in ontvangst genomen. De Kobelco SK210HLC-10 met groot accupakket met lithium-ion technologie is één van de meest succesvolle hybride machines in zijn klasse.Wij wensen De Kuiper veel plezier met deze hybride Kobelco!

Uniek aan de hybride Kobelco is dat de energie voor de aandrijving niet enkel wordt opgewekt door de zwenkmotor. De 25kW generatormotor laadt het accupakket continue. Door het vliegwieleffect kost dit zeer weinig energie en wordt de batterij zelfs bij stationair draaien opgeladen. De zwenkmotor van de hybride is volledig elektrisch én bij iedere graafcyclus ondersteunt de elektromotor de conventionele brandstof motor. Hierdoor kan met een lager toerental hetzelfde werk worden verzet.

De Kemp Groep heeft de hybride Kobelco, met verlengde lepelsteel, voor De Kuiper voorzien van veel extra opties. Denk hierbij aan onder andere; een hydraulische snelwissel, centrale smering, opklapbare treeplanken, gereedschapskist op de onderwagen, overdruk voorbereiding incl. frame, dom onder de monoboom, 3D-GPS Topcon voorbereiding, hoogtebegrenzer, extra werkverlichting en een verzwaard contragewicht. De machine is voor een perfecte uitstraling door de Kemp Groep voorzien van professionele belettering en afgeleverd met een brede bak van BECO.

Op iedere Kobelco geldt 36 maanden of 3.000 uur garantie. Op het hybride gedeelte zelfs 5 jaar of 10.000 uur garantie! Stel via onze machine-configurator in een aantal stappen uw nieuwe Kobelco samen. Van werkverlichting, hydraulische (draai)kantelstukken en bakken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Kuiper Groep
De Kuiper Groep uit Noordeloos is een multidisciplinair aannemersbedrijf. Voor de opdrachtgevers staat De Kuiper Groep voor kwaliteit, professionaliteit en duurzaamheid. Van alle disciplines beheerst De Kuiper Groep het gehele traject van ontwerp en advies tot realisatie en onderhoud. Met ruim 50 professionals willen zij de beste zijn op hun vakgebied. Kijk op www.dekuipergroep.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 – 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.