Hybride BOMAG BW174 AP-4V wals voor Jansen Infra Verhuur

Jansen Infra Verhuur B.V., onderdeel van Gebr. Jansen B.V. uit Dongen, heeft wederom een compleet uitgeruste BOMAG asfaltwals in gebruik genomen. Deze nieuwe Stage-V BW174AP-4VAM hybride asfaltwals is tot wel 20% zuiniger dan de conventionele wals!

De rollen zijn vervaardigd van een hoogwaardig staal genaamd ‘Dilidour’ verder is de wals voorzien van hydraulische kantensnij-uitrusting rechtsvoor en rechtsachter, airco, Asfalt Manager en een Rauch aanbouwstrooier met Quantron strooicomputer!

Hybride aandrijving
De hydraulische energie die telkens vrijkomt bij het uitschakelen van de vibratie wordt opgeslagen in 2 grote accumulatoren à 10 kW per stuk. Deze laat zijn energie weer los op het hydraulische systeem bij het inschakelen van de vibratie. Hierdoor is een kleinere verbrandingsmotor toereikend en is deze wals geheel vrijgesteld van Adblue en mede door het motor start-stop systeem is een geringer brandstofgebruik eenvoudig haalbaar.

Asfalt Manager
Intelligent verdichtingssysteem in de voorrol: 'Asfalt Manager', inclusief eenvoudig bedienbaar touchscreen. Het display is geïntegreerd in het dashboard met weergave van digitale rijsnelheid, asfalttemperatuur en verdichtingsweergave met behoud van gedeelde rol. De gedeelde rol is zowel manueel als automatisch variabel van horizontaal (oscillatie) naar vol verticaal.

BOMAG biedt een ruim assortiment aan Asfaltwalsen. Voor alle voorkomende asfalt soorten levert de Kemp Groep walsen in de gewichtsklasse 1,5 tot 16 ton gewicht. Met nieuwe technieken als ECONOMIZER, TanGO 4 en ASPHALT MANAGER 2, zorgt de asfaltwals voor een hogere productiviteit. Deze ruim 9,5 ton wegende BW174 AP-4F AM heeft een werkbreedte van 1.680 mm met een motorvermogen van 54 kW. 

Start met het samenstellen van je eigen wals
Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Over Jansen Infra Verhuur B.V.
In samenwerking met Gebr. Jansen B.V. laat u uw asfaltproject gegarandeerd slagen. Jansen Infra Verhuur assisteert u met vakkundig personeel en professioneel materieel. In combinatie van die twee kunt u bij hen terecht voor asfaltsets, maar ze zijn ook afzonderlijk inzetbaar. Jansen Infra Verhuur B.V . beheert een exclusief aanbod van materieel, denk hierbij aan: asfaltverwerkingsmachines, frezen, walsen en spuitauto’s, welke enorme breedtes en tonnen per uur verwerken. Kijk op www.gebroedersjansen.eu voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.