GKB kiest opnieuw voor de Kobelco rupsgraafmachine

De firma GKB uit Barendrecht heeft onlangs, via de Kemp Groep, opnieuw een Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine in gebruik genomen. Een mooie aanvulling op het machinepark van GKB waar al diverse Kobelco rupsgraafmachines deel van zijn!

De nieuwe SK75SR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties, een grotere efficiëntie en hogere productiviteit met een groter vermogen en meer snelheid dan het vorige model. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

De al zeer complete Kobelco SK75SR-7 is volledig naar de wensen en eisen van GKB opgebouwd. Denk hierbij aan o.a. een hydraulische snelwissel, automatisch smeersysteem, maaikorffunctie, lekolieleiding, stroomaansluiting op de lepelsteel, 27MC en bluetooth carkit. Tevens zijn er een aantal praktische opties opgebouwd, zoals een gereedschapskist op de onderwagen en een opklapbare treeplank voor de cabinedeur. Daarnaast extra LED-verlichting en een zwaailamp achter op de cabine en een schuimblusser, verbanddoos en lifehammer voor extra veiligheid.

Ook benieuwd waarom de nieuwe Kobelco modellen zo in de smaak vallen? U bent van harte welkom om dit zelf te testen en te ervaren. Neem snel contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over GKB 
GKB heeft kennis van zaken en expertise op het gebied van cultuur-, groen- en civiele techniek. Maar ook de creativiteit om de beschikbare ruimte maximaal te benutten en een aantrekkelijke omgeving te creëren. Kijk op www.gkbgroep.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.