Driemaal Kobelco voor Loonbedrijf Grolleman

Loonbedrijf Grolleman uit Hasselt heeft alweer een derde Kobelco mogen ontvangen. Ditmaal een nieuwe Kobelco SK10SR-2E. Voorheen ontving Grolleman een Kobelco SK35SR-6E en een SK85MSR-7. Wij wensen Loonbedrijf Grolleman plezierige draaiuren met de nieuwe Kobelco minigraver!

De Kobelco SK10SR-2E kan gebruikt worden op plekken waar de ruimte beperkt is, zoals in tuinen. Deze minigraafmachine is krachtig, klein en stabiel. De machine is klein maar fijn, dat is terug te zien in de uitstekende prestaties en duurzaamheid. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak. De Kobelco SK10SR-2E van Grolleman is o.a. voorzien van een lange lepelsteel, lang rijwerk en is duurzaam en gebruiksvriendelijk.

Over Loonbedrijf Grolleman

Loonbedrijf Grolleman is al sinds 1954 toonaangevend in agrarische en grondverzet werkzaamheden. Het bedrijf is op te splitsen in twee verschillende diensten; loonbedrijf en grondwerken. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.loonbedrijfgrolleman.nl/

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

KOOP, HUUR OF LEASE

Voor de Kobelco SK10SR-2E heeft u de optie tot zowel koop, huur als lease. Wilt u kopen of leasen? Vul het offerteformulier zo volledig mogelijk in, dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen voor de uitgebreide mogelijkheden. Wilt u de Kobelco SK10SR-2E minigraafmachine of een andere minigraver huren? Kijk op www.huurstuur.nl voor het volledige minigraver aanbod.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langs komen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.