Brug Bouwbedrijf neemt populaire Kobelco SK10SR-2E in gebruik

Brug Bouwbedrijf heeft recentelijk een Kobelco minigraver in ontvangst genomen. De servo-bediening, de uitschuifbare onderwagen en de uitstekende stabiliteit maken van de Kobelco SK10SR-2E de perfecte minigraafmachine voor het bouwbedrijf. Om de minigraver nog efficiënter in te kunnen zetten, werd de SK10SR-2E door Kemp Groep uitgerust met een hydraulische snelwissel en afgeleverd met een complete bakkenset.

De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de Kobelco SK10SR-2E.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Brug Bouwbedrijf
Brug Bouwbedrijf is in 2007 opgericht door Ad Brug. 4 jaar later hebben zijn zonen zich bij het bedrijf gevoegd en timmeren zij samen aan de weg. Toen de schuur van de woning van Ad Brug te klein werd, is het bedrijf verhuisd naar een bedrijfshal in Nieuw-Vennep. Sinds 2016 is Brug Bouwbedrijf gevestigd in een bedrijfspand met eigen werkplaats in Roelofarendsveen. In dit familiebedrijf staan vakmanschap, persoonlijk contact, meedenkend vermogen en flexibiliteit tijdens de bouw centraal vanaf de eerste schets tot aan de oplevering. Of dit nu gaat om het plaatsen van een dakkapel of dakopbouw, een nieuwe badkamer, complete verbouwing of de nieuwbouw van uw woning. Kijk op www.brugbouwbedrijf.nl voor alle werkzaamheden, projecten en meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langs komen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.