BOMAG tandemwals via Van Blitterswijk geleverd bij de Gemeente Rotterdam

Van Blitterswijk Tuin en Parkmachines BV uit Moordrecht heeft, via de Kemp Groep, een BOMAG tandemwals geleverd aan de asfaltploeg van de Gemeente Rotterdam. De BOMAG BW100ADM-5 is af fabriek voorzien van een start-stop systeem, ook wel ECO-stop genoemd.

De 1.700 kg wegende BOMAG BW100ADM-5 tandemwals heeft een vermogen van 15,1 kW en een werkbreedte van 1.000 mm. Verder uitgerust met een dubbelle bediening, neerklapbare veiligheidsbeugel met afneembare zwaailamp, werkverlichting en op klantwens voorzien van een robuuste trekhaak en rondom LED rolverlichting aan de binnenzijde in de rol gemonteerd. De BOMAG BW100ADM-5 is onderhoudsarm omdat er geen vetsmeerpunten aanwezig zijn.

De 20 jaar oude BOMAG is hierop retour genomen, waardoor de asfaltploeg van de afdeling Stadsbeheer weer met de tijd mee kan. De nieuwe BOMAG BW100ADM-5 voldoet aan strenge emissie-eisen van de Gemeente Rotterdam!

Het complete BOMAG programma tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 16,0 ton, met knik- of rolbesturing. De BOMAG tandemwalsen kenmerken zich onder andere door het goede zicht op de werkzaamheden, het bedieningsgemak en duurzaamheid.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne BOMAG machines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

U kunt ook uw eigen BOMAG samenstellen!
Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de BOMAG BW28RH bandenwals. Van temperatuurmeters tot onderhoudspakketten en verdichtingsmeters tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Over Van Blitterswijk Tuin & Parkmachines  BV
Eerlijk verkoopadvies en tuin- en parkmachines van A-merken sinds 1978. Ook voor reparatie en onderhoud bent u bij Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines B.V. in Moordrecht aan het juiste adres. Kijk op www.blitterswijk.nl voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.