BOMAG tandemwals voor Donkers

De firma Donkers Beheer heeft recentelijk een BOMAG BW120AD-5 toegevoegd aan hun moderne machinepark. Kemp Groep wenst Donkers veel plezier met de nieuwe BOMAG tandemwals!

De 2.700 kg wegende BOMAG BW120AD-5 Stage V tandemwals heeft een vermogen van 18,5 kW en een werkbreedte van 1.200 mm. De BOMAG BW120AD-5 is onderhoudsarm en heeft geen vet smeerpunten. Het complete programma BOMAG tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton, met knik- of rolbesturing. De BOMAG tandemwalsen kenmerken zich onder andere door het goede zicht op de werkzaamheden.

Start met het samenstellen van je eigen machine!
Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.