BOMAG grondwals voor Van de Bijl & Heierman

Van de Bijl & Heierman is ruim 30 jaar actief in de groen-grijze sector. Ter aanvulling op hun machinepark heeft het bedrijf uit Opheusden een BOMAG BW177D-5 in gebruik genomen. Wij wensen Van de Bijl & Heierman veel werkplezier met de BOMAG grondwals!

De 6.800 wegende BOMAG BW177D-5 grondwals heeft een vermogen van 55,4 kW en een werkbreedte van 1.686 mm. Het complete leveringsprogramma BOMAG grondwalsen is leverbaar in de gewichtsklassen tussen 3 en 28 ton. Vanaf de gewichtsklasse van 4,5 ton kunnen deze machines optioneel uitgerust worden met diverse modulair op te bouwen meetsystemen en/of GPS. Meer informatie over het BOMAG materieel? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Van de Bijl & Heierman

Ruim 30 jaar is Van de Bijl & Heierman actief in de groen-grijze sector. Steeds meer opdrachtgevers ontdekken onze kracht. Niet alleen bedrijven en (semi)overheden, maar ook scholen, openbare instellingen, zorgcentra, waterschappen, aannemingsbedrijven en bungalowparken. Uniek is dat Van de Bijl & Heierman alles in huis heeft om projecten compleet in eigen beheer uit te voeren. Ze ontwerpen, tekenen en calculeren, coördineren, realiseren en onderhouden. Tot de werkzaamheden behoren onder andere advies & ontwerp, aanleg, onderhoud, groenvoorziening, grondwerk, ondergrondse infra, bovengrondse infra, dak en gevelbegroening, bermverharding en gladheidsbestrijding. Kijk op www.vdbh.nl voor meer informatie en alle werkzaamheden en projecten.

U kunt ook uw eigen BOMAG samenstellen!

Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de BOMAG BW177D-5 grondwals. Van temperatuurmeters tot onderhoudspakketten en verdichtingsmeters tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.