BOMAG grondwals voor Dirix Elsloo

Wat in 1923 begon als eenmanstransportbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in onder andere grondverzet, tuin & bouw, recycling en sloopwerken. Ter aanvulling op hun machinepark heeft Dirix Elsloo een nieuwe BOMAG BW124DH-5 grondwals in gebruik genomen.

Deze Stage-V grondwals met canopy is met zijn 3,5 ton de lichtste grondwals uit het BOMAG leveringsprogramma van Kemp Groep in De Meern. Deze BW124DH vervangt een ruim 20 jaar oude BW122D van Dirix Elsloo! Verder uitgerust met werkverlichting, zwaailamp en LED verdichtingsmeter. Door het ontbreken van de vetsmeerpunten is de machine zeer onderhoudsarm!

De BOMAG grondwalsen zijn leverbaar in de gewichtsklassen tussen 3 en 28 ton. De ca. 3,5 ton wegende BOMAG BW124DH-5 is standaard uitgerust met canopy. Grondwalsen spelen een cruciale rol in het bouwproces. Wensen en specificaties zijn echter zeer divers. Een aannemer die naast een beschermd huis werkt, moet een geheel andere verdichtingsmethode gebruiken dan die in de conventionele wegenbouw. Voor ieder type werk is er bij Kemp Groep een geschikte grondwals beschikbaar. Meer weten over de verschillende grondwalsen? Neem contact op met een verkoopadviseur.

Over Dirix Elsloo

Dirix Elsloo is in 1923 opgericht als eenmanstransportbedrijf, dat inmiddels is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf tot ver buiten de regio. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer om met zoveel mogelijk passie voor u en uw project klaar te staan. Dirix Elsloo is uw blauwe partner in, transport, gladheidsbestrijding, grondverzet, tuin & bouw, bestrating, containers, recycling, grondstoffen, beton en sloopwerken. Ze zijn in staat om voor zowel bedrijven, overheden als particulieren flexibel aan de slag te gaan. Daarbij is de omvang van het project niet van belang. Flexibiliteit is mogelijk door goede planning en effectieve inzet van professionals.

Start met het samenstellen van je eigen machine!

Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook deze 3,5 ton wegende BW124DH-5. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.