BOMAG BW100AD-5 en BF200C-2 voor Avema Wegenbouw

Avema Wegenbouw B.V. uit Achterveld heeft, via Kemp Groep, een nieuwe BOMAG BW100AD-5 tandemwals en een BOMAG BF200C-2 asfalteermachine in ontvangst genomen. Wij wensen Avema veel werkplezier met het nieuwe BOMAG materieel!

Tandenwals

Het complete BOMAG programma tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 16,0 ton, met knik- of rolbesturing. De BOMAG tandemwalsen kenmerken zich onder andere door goed zicht op de werkzaamheden. De  2.500 kg wegende BOMAG BW100AD-5 tandemwals heeft een vermogen van 24,3 kW en een werkbreedte van 1.000 mm. En verder uitgerust met stoelverwarming en verkeersverlichting

Asfalteermachine

De BOMAG BF200C-2 voor Avema is uitgerust met een 2,0 meter balk welke standaard is voorzien van MagmaLife. Door dit verwarmingssysteem is de balk zeer snel op bedrijfstemperatuur. Verder is de asfalteermachine standaard voorzien van LED werkverlichting rondom, zijschot verwarming, mechanische balkverbreding met Quick-koppeling van 2,00 naar 2,70 meter, hydraulische wormhoogte, hydraulische dak-profiel verstelling en MOBA nivellering set.

Verder op klantwens uitgerust met verschillende opties zoals RVS opbergkisten rechts en links, een licht opklapbaar bordes en extra werkverlichting boven de wormen bij de uitstroom van de ladders.

BOMAG biedt een ruim assortiment aan asfalteermachines. Voor alle voorkomende asfalt soorten levert Kemp Groep asfalteermachines met een werkbreedte van 1,1 tot wel 10,0 meter. De 6 ton wegende BOMAG BF200C-2 heeft een balk met een hydraulische verstelbare werkbreedte van 1.100 – 2.000 mm.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne BOMAG machines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs of kijk op www.kemp-groep.nl voor meer technische specificaties.

Over Avema Wegenbouw B.V.

Avema Wegenbouw B.V. is een wegenbouwbedrijf in Achterveld. Avema is in 1994 opgericht en gespecialiseerd in het aanleggen van asfaltverhardingen. Avema verzorgt asfaltverhardingen voor verschillende projecten. Zo kunt u bij Avema terecht als je op zoek bent naar asfalt voor industrieterreinen, recreatieparken, agrarische terreinen, particuliere terreinen en overheidsprojecten. Voor al uw asfalteerklussen kunt u bij Avema terecht. Kijk op www.avema.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van een BOMAG machine!
De meeste BOMAG machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact
met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.