BOMAG BF200C-2 asfaltspreidmachine via de Kemp Groep naar AVJR (Asfalt Verwerking Jansma Roelofs).

BOMAG BF200C-2 voor AVJR

AVJR (Asfalt Verwerking Jansma Roelofs) een samenwerking van de bedrijven Jansma Drachten BV en Roelofs Den Ham, heeft onlangs een BOMAG BF200C-2 asfaltspreidmachine in gebruik genomen. De Kemp Groep in De Meern leverde deze Stage V asfalteermachine met werkbreedte van 1,1 tot 2 meter. Wij wensen AVJR veel werkplezier met deze compacte asfaltspreidmachine!

BOMAG BF200C-2 asfaltspreidmachine via de Kemp Groep naar AVJR (Asfalt Verwerking Jansma Roelofs).
BOMAG BF200C-2 asfaltspreidmachine via de Kemp Groep naar AVJR (Asfalt Verwerking Jansma Roelofs). BOMAG BF200C-2 asfaltspreidmachine via de Kemp Groep naar AVJR (Asfalt Verwerking Jansma Roelofs).

BOMAG biedt een ruim assortiment aan Asfalteermachines. Voor alle voorkomende asfalt soorten levert de Kemp Groep asfaltspreidmachines met een werkbreedte van 1,1 tot wel 10,0 meter. Met nieuwe technieken als Magmalife voor kortere opwarmtijd, kostenbesparende Quick Coupling voor een snelle balkverbreding, brandstof besparende Ecomode en Sideview zorgt de asfalteermachine voor een hogere productiviteit. De ruim 6 ton wegende BOMAG BF200C-2 heeft een werkbreedte van 1.100 - 2.000 mm.

Daarnaast is deze BOMAG BF200C-2 zeer compleet uitgerust met o.a.; hydraulische worm- en dakprofiel-verstelling, reinigingsunit met slanghaspel en een tweede bordes op hoogte voor nog beter zicht op de werkzaamheden. Klik hier voor meer informatie over deze asfaltspreidmachines.

BOMAG BF200C-2 asfaltspreidmachine via de Kemp Groep naar AVJR (Asfalt Verwerking Jansma Roelofs).

Over AVJR
Jansma Drachten B.V. bestaat al meer dan 100  jaar. Het is een van oorsprong, in De Tike gevestigde, transportbedrijf dat werd opgericht in 1920. Jansma is een expert op het gebied van infra, bouw, bodem en planontwikkeling. Ze voeren projecten uit in Noord-Nederland: het bouwen van tunnels, bruggen en sluizen en het aanleggen van wegen zijn de basis van de vele projecten.  In 1974 werd er gestart met de verwerking van asfalt. Sinds de jaren ’80 heeft Jansma een eigen asfaltploeg en sinds 2006 wordt er samengewerkt met Roelofs uit Den Ham. Dit doen ze met een asfaltploeg genaamd AVJR (Asfalt Verwerking Jansma Roelofs). Roelofs is een familiebedrijf met de expertise onder andere op het gebied van gebiedsontwikkeling, mobiliteit, water, riolering en grondstoffen. Als kennispartner beheerst Roelofs het totale traject van een project; van advies en ontwerp, tot realisatie, beheer en onderhoud. Kijk op www.roelofsgroep.nl of www.jansma.biz voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.