BENS 160R rupsdumper voor Loonbedrijf Visser & Zn.

Loonbedrijf Visser & Zn. uit Domburg (Zeeland) heeft onlangs een nieuwe BENS 160R rupsdumper in gebruik genomen. Kemp Groep leverde deze Japanse kwaliteitsdumper onlangs af aan Loonbedrijf Visser & Zn.Wij wensen hen veel werkplezier met de nieuwe rupsdumper!  

De BENS 160R biedt optimaal bedieningsgemak door het overzichtelijk bedieningspaneel. Hierdoor is de 160R eenvoudig te bedienen. De machinist heeft altijd goed zicht op elke situatie en met de uniek draaiende laadbak met maximale kiephoek van 90° handig in gebruik. De 160R heeft een laadvermogen van maar liefst 1.600 kg en een eigen gewicht van ca. 1.340 kg. De krachtige en zuinige motor maakt de Japanse kwaliteitsdumper het perfecte aanvullende product.

Start met het samenstellen van je eigen rupsdumper!
Alle BENS rupsdumpers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.