ATLAS 350MH STAGE V VOOR BUIJS LEERDAM B.V.

Buijs Leerdam B.V. heeft, via Hans van Driel, een Atlas 350MH Stage V mobiele overslagmachine in ontvangst genomen. Wij danken Gert Stam voor deze order en wensen machinist Peter veel werkplezier met de Atlas!

Deze 35 ton wegende mobiele overslagmachine, met liftcabine, steunpoten en massieve banden, is voorzien van de nieuwste generatie Stage 5 motor. Deze schonere en stillere motor, is goed voor een hoge productiecapaciteit. De Atlas 350MH heeft een vermogen van 245 pk en een bereik van ruim achttien meter. De 350MH is zeer geschikt voor werkzaamheden in de recycling, afvalverwerking, lossen van schepen en vullen van containers.

De Atlas 350MH is volledig naar de wensen en eisen van Buijs Leerdam B.V. opgebouwd en afgeleverd. De liftcabine geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden want deze zit op ruim vijf meter boven het maaiveld.

Over Buijs Leerdam B.V.
Buijs Leerdam is een familiebedrijf wat sinds 1972 gevestigd is in Leerdam. Op deze locatie, gelegen aan de Linge, beschikt Buijs over uitgebreide overslagmogelijkheden en is de zand- en grindhandel gevestigd. De werkzaamheden van Buijs bestaan onder andere uit het leveren van bouwstoffen aan zakelijke en particuliere klanten, het laden en lossen van binnenvaartschepen en zeeschepen en overslag van alle soorten grondstoffen. Daarnaast regelt Buijs Leerdam het vervoer van grondstoffen over land en water. Kijk op www.buijsleerdam.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Atlas machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van poliepgrijper tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.