ATLAS 165WSR VOOR VAN LOHUIZEN

Van Lohuizen uit Heerde heeft onlangs een zeer compleet uitgeruste Atlas 165Wsr mobiele graafmachine in gebruik genomen. Deze Atlas 165Wsr vervangt een Terex TW140 met circa 15.000 draaiuren. Wij wensen Gerard van Lohuizen weer veel werkplezier met zijn nieuwe mobiele graafmachine!

Ondanks de zeer korte oversteek is deze machine zeer stabiel en worden er tijdens hijswerkzaamheden geen concessies gedaan. In deze ‘Short Range’ klasse heeft hij zelfs de grootste hefcapaciteit. De meest gekozen versie met stelgiek geeft de machinist de mogelijkheid om zeer kort op de machine te werken. Of het nu op de krappe bouwplaats is of langs de smalle weg tijdens maaiwerkzaamheden, de compact draaiende Atlas is overal goed en veilig inzetbaar.

Stage 5
De Stage 5 motor van de Atlas 165Wsr levert 143 pk en de emissienormen voldoen aan de strengste eisen. De AdBlue tank heeft een inhoud van 32 liter en is zeer goed bereikbaar en dus eenvoudig bij te vullen.

Hydrauliek
De Atlas 165Wsr kenmerkt zich door een maximale olieopbrengst van 240l/min en is voorzien van het AWE 5 Load Sensing systeem en standaard uitgevoerd met twee extra functies. De drie vooraf geprogrammeerde standen (Fine, Eco en Power) geeft de machinist de mogelijkheid om bij elke taak de juiste instelling te kiezen.

Comfort
De cabine, met vernieuwd display, is zeer ergonomisch verantwoord, comfortabel en standaard voorzien van vele extra’s die de dagelijkse werkzaamheden van de machinist zeer plezierig maken. Denk hierbij aan onder andere; proportionele bediening, airconditioning, een lucht geveerde stoel en veel beenruimte. Zoals bij elke Atlas heeft men uitstekend zicht op de werkzaamheden en de omgeving.

Uitrusting
Deze Atlas 165Wsr is door de Hans van Driel in Ommen voorzien veel extra’s. Denk hierbij aan o.a.: brede Alliance banden, spatborden, een SMP draaikantelstuk, een treeplank en een trekhaak. Wilt u meer informatie of deze compacte krachtpatser zelf proberen? Neem dan snel contact op met uw verkoopadviseur. U kunt de Atlas 165Wsr met de configurator op onze website helemaal zelf samenstellen en eenvoudig een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Over Van Lohuizen
Van Lohuizen uit Heerde is een kleinschalig bedrijf dat zich onder andere bezighoudt met grond- en straatwerk, tuinen, agrarisch loonwerk en dienstverlening. Naast deze graafmachine beschikt Gerard van Lohuizen over een shovel en een minikraan.

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!
Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op
Graag in contact komen met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.