Atlas 160W voor Vos Ruinerwold

Vos Ruinerwold heeft, via Kemp Groep, een nieuwe Atlas 160W mobiele graafmachine in gebruik genomen. Deze Atlas 160W voldoet aan Stage V emissienormen en beschikt over een moderne cabine met vernieuwd dashboard. Voor extra stabiliteit is de Atlas 160W voorzien van steunpoten. Wij wensen Vos Ruinerwold, al jaren een zeer trouwe Atlas-klant, veel werkplezier met de nieuwe Atlas!

De Deutz 6-cilinder motor van de Atlas 160W heeft een vermogen van 143 pk en dankzij het motortoerental van max. 1800 t/min een laag brandstofverbruik. De circa 17 ton wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. De nieuwe Atlas 160W gaat onder andere ingezet worden in de bietencampagne en bij het oogsten van wortelen.

Deze Atlas 160W is extra compleet uitgerust. Denk hierbij aan o.a.: brede banden, steunpoten, trekhaak, treeplank en hydraulische snelwissel. Wilt u meer informatie of deze krachtpatser zelf proberen? Neem dan snel contact op met uw verkoopadviseur. U kunt ook de Atlas 160W met de configurator op onze website helemaal zelf samenstellen en eenvoudig een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Vos Ruinerwold BV
Vos Ruinerwold BV is specialist op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, agrarische dienstverlening, cultuur- en groentechniek, technische dienstverlening en machineverhuur. U kunt bij Vos terecht voor allerlei diensten: onder andere op agrarisch en cultuurtechnisch gebied, voor reparaties en onderhoud aan landbouwmachines, voor machineverhuur en sloopwerken. Kijk op www.vos-ruinerwold.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.