Atlas 160W voor trouwe Atlas-klant Fa. van Staveren

Op speciaal verzoek van André van Staveren heeft Ben Kemp de sleutels van een nieuwe en zeer complete Atlas 160W mobiele graafmachine overhandigd aan Aad van Staveren. Deze nieuwe Atlas 160W voldoet aan de Stage V emissienormen en beschikt over een moderne cabine met vernieuwd dashboard. Kemp Groep wenst Fa. van Staveren Loonbedrijf en Cultuurtechniek uit Nieuw-Vennep weer jarenlang werkplezier met deze nieuwe Atlas!

De mobiele Atlas kranen staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De nieuwe Deutz TCD 6.1 Stage V motor heeft een vermogen van 143 pk en dankzij het lage motortoerental een aantrekkelijk brandstofverbruik. De circa 16,5 t wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de moderne en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. 

De Atlas 160W mobiele graafmachine voor Fa. van Staveren is door Kemp Groep o.a. afgeleverd met een Engcon draaikantelstuk inclusief gripper, centrale smering, trekhaak met koker in het schuifblad, LED-werkverlichting en treeplank voor de cabinedeur. Voor een perfecte aflevering heeft Kemp Groep het contragewicht voorzien van professionele belettering.

Over Fa van Staveren.
Fa. van Staveren Loonbedrijf en Cultuurtechniek is al jaren een trouwe klant van Kemp. Met diverse mobiele graafmachines en midigravers is van Staveren goed uitgerust voor het gebruikelijke loonwerk en werkzaamheden in GWW-sector. Noord- en Zuid-Holland is het gebruikelijke werkgebied van Van Staveren.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.