Atlas 160W voor P.A. Graveland

Loon- en verhuurbedrijf P.A. Graveland uit Berkenwoude heeft onlangs, via Kemp Groep, een Atlas 160W mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Pieter Graveland heeft in 2019 een Atlas 150W geleverd gekregen via Kemp Groep en deze nieuwe Atlas 160W gaat door zijn zoon bediend worden. Wij wensen de familie Graveland veel werkplezier met de Atlassen!

De mobiele Atlas kranen staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De nieuwe Deutz TCD 6.1 Stage V motor heeft een vermogen van 143 pk en dankzij het lage motortoerental een aantrekkelijk brandstofverbruik. De circa 16,5 t wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de moderne en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Hierdoor is deze mobiele graafmachine veelzijdig inzetbaar.

Over P.A. Graveland

P.A. graveland is een loon- en verhuurbedrijf uit Berkenwoude dat gespecialiseerd is het traditionele loonwerk en alle veel voorkomende grondverzetwerkzaamheden. 

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.