Atlas 150W voor W. van Ginneken

Grondverzetbedrijf Wim Van Ginneken uit Oosterhout heeft uit handen van Frans Verbunt de sleutels van een nieuwe Atlas 150W in ontvangst genomen. Wij wensen Wim weer veel werkplezier met deze nieuwe Atlas!

Naast sterk, stabiel en zuinig is de nieuwste Atlas 150W mobiele graafmachine uitgerust met een moderne cabine! De mobiele Atlas machine staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 130 pk en dankzij het motortoerental (max. 1800 omw.min.) een laag brandstofverbruik. De circa 15,6 ton wegende Atlas 150W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de geluidsarme cabine en een grote stabiliteit.

De nieuwe Atlas 150W is door Kemp Groep compleet naar wens van Wim van Ginneken opgebouwd. De mobiele graafmachine is uitgerust met onder andere een Engcon draaikantelstuk met gripper, extra camera en werkverlichting, stalen spatborden, trekhaak, Freshfilter overdruksysteem en een extra gereedschapskist aan de onderwagen.

Over Grondverzetbedrijf Wim Van Ginneken

Grondverzetbedrijf Wim Van Ginneken uit Oosterhout is een prima uitkomst als het gaat om werkzaamheden die het verzetten van grond inhouden. Van Ginneken beschikt over kranen met veel capaciteit. Voor elke klus kunt u bij hen terecht. Of het nu gaat om het uitgraven van bouwputten, het trillen van een damwand, het graven van een vijver of het plaatsen van beschoeiingen, men beschikt zowel over de machines als over de vakmensen. Voor Van Ginneken is geen klus te klein. Kijk op www.wimvanginnekengrondverzet.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen machine!

Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact
met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.