Atlas 150W voor Tessemaker

Loon- en Grondverzetbedrijf G. Tessemaker V.O.F. heeft via Atlas Services Vaassen een nieuwe Atlas 150W mobiele graafmachine in gebruik genomen. De Atlas 150W is door de Kemp Groep geleverd aan Vaassen, welke de machine compleet heeft opgebouwd naar de eisen en wensen van Tessemaker.

De Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 130 pk en dankzij het lage motortoerental (max. 1800 omw.min) een laag brandstofverbruik. De circa 15,5 t wegende Atlas 150W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

De Atlas 150W is door Atlas Services Vaassen voorzien van SMP draaikantelstuk en brede banden. Wilt u meer informatie of deze krachtpatser zelf proberen? Neem dan snel contact op met uw verkoopadviseur. U kunt ook de Atlas 150W met de configurator op onze website helemaal zelf samenstellen en eenvoudig een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Over Loon- en Grondverzetbedrijf G. Tessemaker V.O.F.
Loon- en Grondverzetbedrijf G. Tessemaker V.O.F. uit Oene is naast het traditionele loonwerk en grondverzet gespecialiseerd in paardenbakken. Kijk op www.loonbedrijfgtessemaker.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

Neem contact
met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.