Atlas 150W voor BKS Infra

BKS Infra uit Ens heeft via de Kemp Groep een nieuwe Atlas 150W mobiele graafmachine in gebruik genomen. Voor een flexibele inzet is de Atlas 150W voorzien van een Engcon draaikantelstuk met gripper en afgeleverd met o.a. een BECO stenenklem en extra bakken. Wij wensen BKS Infra veel werkplezier met deze nieuwe Atlas!

De Atlas 150W mobiele graafmachine biedt uitstekende stabiliteit en ideale gewichtsverdeling voor maximale prestaties. Deze machine is daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de moderne en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting veelzijdig inzetbaar bij bijvoorbeeld zwaardere wegenbouw (riolering), suikerbieten laden, sloopwerken etc.

De Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 130 pk en dankzij het lage motortoerental (max. 1800 omw.min) een laag brandstofverbruik. De circa 15,5 t wegende Atlas 150W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. De Atlas 150W is door de Kemp Groep ook nog voorzien van een compleet GPS-systeem van Leica. Wilt u meer informatie of deze krachtpatser zelf proberen? Neem dan snel contact op met uw verkoopadviseur. U kunt ook de Atlas 150W met de configurator op onze website helemaal zelf samenstellen en eenvoudig een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

Over BKS Infra
BKS Infra is actief op de infrastructurele markt. Zij storten zich met enthousiasme op werkzaamheden zoals grondwerk, verhardings- en rioleringswerkzaamheden. Bij alle projecten wordt zoveel mogelijk gewerkt met recyclebare producten. Kijk op www.bksinfra.nl voor meer informatie.

Neem contact
met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.