ATLAS 150W EN COMPACTE 165WSR VOOR GEBR. HARTENHOF

Onlangs nam Loon- en Grondverzetbedrijf Gebr. Hartenhof BV uit Assen twee nieuwe Atlas mobiele graafmachines in gebruik. Beide machines zijn door Atlas dealer Blaauw Rolde BV uit Rolde naar wens omgebouwd en voorzien van alle denkbare opties. Wij wensen Hartenhof veel werkplezier met de nieuwe Atlassen!

De Gebr. Hartenhof houden met deze investering hun machinepark up-to-date; legt Berend-Jan uit: "Steeds meer klanten vragen om stage V machines". De compacte Atlas 165Wsr heeft een zwenkradius van 1.690 mm, waar een 'gewone' Atlas 150/160W 2.240 mm meet. Daarnaast heeft de cabine een nieuw dashboard- en bedieningspad. Inmiddels hebben machinisten Henk en Niels de eerste uren met de machines gemaakt! Als verwacht voelen beide machines heel vertrouwd aan.

Atlas 165Wsr
De Stage 5 motor van de Atlas 165Wsr levert 143 pk en de emissienormen voldoen aan de strengste eisen. De AdBlue tank heeft een inhoud van 32 liter en is zeer goed bereikbaar en dus eenvoudig bij te vullen. De Atlas 165Wsr kenmerkt zich daarnaast door een maximale olieopbrengst van 240l/min en is voorzien van het AWE 5 Load Sensing systeem en standaard uitgevoerd met twee extra functies. De drie vooraf geprogrammeerde standen (Fine, Eco en Power) geeft de machinist de mogelijkheid om bij elke taak de juiste instelling te kiezen.

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!
Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Over Gebr. Hartenhof BV
Loon- en Grondverzetbedrijf Gebr. Hartenhof BV Assen is een veelzijdig bedrijf en verhuurt diverse graafmachines. Kijk op www.hartenhof.nl voor meer informatie.