Atlas 140W voor Greenwood via LMB Roelofs

De firma Greenwood uit Dodewaard heeft via LMB Roelofs een Atlas 140W mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Kemp Groep wenst Greenwood veel werkplezier met deze mooie Atlas!

Naast sterk en zuinig is de Atlas 140W mobiele graafmachine zeer stabie. De mobiele Atlas machine staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De Deutz TCD 4.1 motor van de Atlas 140W heeft een vermogen van 121 pk en dankzij het motortoerental van maximaal 1800 omw.min een laag brandstofverbruik. De ruim 14 ton wegende Atlas 140W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem en het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine.

De al standaard compleet uitgeruste Atlas 140W mobiele graafmachine is door de Kemp Groep in Tiel verder uitgerust. Denk hierbij aan onder andere een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, kruisbediening t.b.v. de bediening van de verlenggiek, trekhaak in het schuifblad, slangbreuk op de bakcilinder en Bluetooth Carkit.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.