Alex Helmer B.V. neemt BOMAG wals in ontvangst

De firma Alex Helmer B.V. is gespecialiseerd in alle sloop-, grond-, riolerings en verhardingswerken. Ter aanvulling op hun machinepark heeft het bedrijf uit Breda een BOMAG BW177D-5 in gebruik genomen welke volledig in de bedrijfskleuren is gespoten. Kemp Groep wenst A. Helmer B.V.  veel werkplezier met de BOMAG grondwals!

De 6.800 kg wegende BOMAG BW177D-5 grondwals heeft een vermogen van 55,4 kW en een werkbreedte van 1.686 mm. Het complete leveringsprogramma BOMAG grondwalsen is leverbaar in de gewichtsklassen tussen 3 en 28 ton. Vanaf de gewichtsklasse van 4,5 ton kunnen deze machines optioneel uitgerust worden met diverse modulair op te bouwen meetsystemen en/of GPS. Meer informatie over het BOMAG materieel? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Alex Helmer B.V.

A. Helmer B.V. werd 40 jaar geleden opgericht door Antoon Helmer. Sinds de overname van zoon Alex, is de bedrijfsnaam gewijzigd Alex Helmer B.V. Ze zijn gespecialiseerd in alle sloop, grond, riolering en verhardingswerken. Dankzij de jarenlange ervaring zijn ze uitgegroeid tot een uiterst betrouwbare partner. Het bedrijf beschikt naast alle benodigdheden, waaronder machines, ook over ruim 30 man vakkundig en gemotiveerd personeel, allen in het bezit van de benodigde certificaten. Ze richten zich niet alleen op grondverzet. Ook voor andere werkzaamheden kunt u bij dit bedrijf terecht. Zo bent u bij hun ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld containerverhuur of huur van verschillende machines met personeel. Zowel bedrijven, particulieren als projectontwikkelaars kunnen er terecht. Kijk op ahelmer.nl voor alle werkzaamheden, projecten en meer informatie.

U kunt ook uw eigen BOMAG samenstellen!

Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de BOMAG BW177D-5 grondwals. Van temperatuurmeters tot onderhoudspakketten en verdichtingsmeters tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.